Monday, March 22, 2010

sabtu@kuantan

last saturday, after breakfast kat umah abg long kat nilai, lebih kurang kul 10 pagi..kami gerak ke kuantan, tujuannya nak pi kenduri umah kawan laki aku..ex housemate ..minggu sblm tuh, kenduri umah pompuan kat sepang je..tp tak dpt pi coz blk kg kan..so this week kena la pi kuantan..
sampai lebih kurang pukul 2, so jupe pengantin jap..pastu makan..masa kami sampai ni..cuaca hujan gerimis2 je..
so lepak umah pengantin jap..bergambar sekeping dua..
pastu blah..hehe

sempatla kitorg singgah kat cherating jap..tapi sbb cuaca hujan, agak leceh nak dukung rayyan sambil pegang payung...penat weh..
jln2 tepi pantai, rayyan main pasir jap..pastu kami blk..lam kul 4 lebih gerak..kul 8 mlm sampai umah..

layan je la gambar rayyan ..




11 comments:

nadja said...

akum kak.. amboi best nyer dia main kat tepi pantai..

strawberi said...

tu la...sakan main..sampai tanak blk..huhu

Me_Lina said...

rajin btol rayyan g pantai yer... ehhehehe

strawberi said...

tu la..pi tmpt camni je la yg papa rajin bwk...kalo pi window shopping..jgn haraplaa...hahaha

Elyn said...

hamboi cam model payung la ekekkeke

Anonymous said...

kalau dah p window shopping tu mama rayyan yg lebih2nya kang...

-Ajipp-

strawberi said...

elyn..hehe..model payung yg jakun ngan payung..hahaha

jipp...tu la psl..itu yg papa nya malas nk layan pi tmpt2 gitu...hahahaa

lily lotus said...

hihii..besar payung dari orang..comel

strawberi said...

tu pun sebok tak kasik org pegang..sume nk wat sndiri..hehe

Intan said...

Alaa cute nya dak rayyan bawah payung tu...arissa nak tumpang sekaki leh tak :D

strawberi said...

kalo utk arissa..boleh punya..konpem mmg rayyan suka sgt...hehe

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow