Thursday, March 18, 2010

babysitter...anyone?

sape nk volunteer jaga anak aku wehhh??

ehehe..tipu je..


hari ini dan esok..rayyan dijaga oleh kak ipar aku yg dok nilai...maka nya kami laki bini pun ulang alik jugakla..
aku nilai-kl..laki aku nilai-shah alam..layannnn..2 hari je

sbb pengasuh rayyan pulak cuti blk kg..takkan aku nk apply cuti lagi weh..aduhai..terpaksa la paksa kakak ipar aku yg tgh cuti skolah tu jadi baby sitter rayyan..ngeheheh
sebenarnya aku yg paksa kak ipar aku jd babysitter..paksa rela :p
ermm..nak hantar nursery..takmo la..dulu dh antar..rayyan menangis tak benti..sbb tak biasa..huhu
so..mlm td...bungkus kain baju..bwk pegi nilai..pg td..gerak dr nilai la..hopefully rayyan ok

10 comments:

Elyn said...

perghh ulak alik dr shah alam ke nilai??? jauh gak tu seb baik jln tak jammed skang ni.

strawberi said...

tatau la bape km shah alam

kalo nilai -kl..lalu mex..50 km+ jugak..

tp tu la..jln tak jem sgt..seb baiklaa..huhu

Rin said...

mau ek dia makcik2 dia jaga... kalau zikrey... meraung!!! ni maktok dia pun nak cuti awal april... seminggu.. so nampak gayanya ayah dia kena laa jaga..

akak dah tak boleh apply cuti.. sebab baru balik sabah masa tu... huhuuhuhuhu

strawberi said...

rayyan okla..sbb hampir tiap minggu kitorg slalu jupe kakak atau abg..so ngan abg n kak ipar..ok je tu..td call..riang gembira je..masa nk pi keje td je dia meraung jap..

kalo ngan org lain..mau dia meraung gak tuh

perghh..ayah zik cuti seminggu la ek..ayah mithali la pasni

mommyYen said...

sama la mcm anak saya tak pernah djaga org lain,kalau saya da hal,tingalkan saja dgn dak aunty-aunty nya..org len memang takmau..

strawberi said...

kan..susah tul kalo budak dah terbiasa ..tp nk wat cemana...terpaksa la jugak..huhu

nadja said...

akum kak.. ske nyer sayer tgk rayyan so happy dengan cute face tunjuk gigi dia..

nadja said...

akum kak.. ske nyer sayer tgk rayyan so happy dengan cute face tunjuk gigi dia..

Martuis.Martapau said...

Minah, Rayyan suntik botox ke kat dagu dia?

Eke ke ke ke.... mesti lebihan botox yang Minah pakai.

strawberi said...

nadja..rayyan mmg jenis happy go lucky tak kira org budak kecik nih..kdg2 je dia meragam..time tu meraung tak igt..biasala budak kecik..takde mslh...hehe

marts..biasala..dia ikut dagu aku..runcing..muahahahahhahahahahh

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow