Friday, March 19, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

korang nampak tak iklan cam gini kat bawah post nih...haaa..kalo nak tau..klik je..baru tau..hahaha..opss..tak baik paksa kan..ok..meh nak share

TARIKH : 17 APRIL 2010 (AHAD)
MASA : 10 PAGI - 5 PETANG

Korang free tak???kalo free pun harus ada syarat lain,korang harus dan perlu tau lokasi Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur..Ok .tatau front foyer pun takpe..janji tau BERJAYA TIMES SQUARE..dah jupe..pusing2 situ harusla jupe Bangunan Berjaya Times Square sket punya besar, harusla korang tau kat mana kan..

Ok..kenapa dengan 17 april dan kaitannya dengan Berjaya Times Square??
kaitannya adalah GATSBY DEODORANT STREET FAIR
haaa..cuba relate kan..

Adakah anda berdaftar dengan nuffnang DAN status GLITTERATI
kalo korang ada blog..mmg sangat rugi jika tidak berdaftar dengan nuffnang weiii..takde rugi ape pun..just letak iklan sket je..kat atas, tepi, bawah ikut suka korg la kan..
yang best leh join mcm2 aktiviti..tak gi event..leh join contest..
Gliterrati plak ape?kalo yg tak dpt emel PROJEK RAHSIA 400 Nuffnang, mungkin sbb korang bukan status glitterati..mungkin korang ade letak iklan lain lam blog..



OT jap..korang igt tak iklan minyak rambut GATSBY dulu..klaka sehhh..ade sorg laki dok nyanyi2 sebut GATSBY2 banyak kali dr muda sampai jadik tengkorak..tp rambut menten stylo..hahahaha..tetiba tingat iklan klaka tuh

choppp..korang ckp..korang takde masalah BO ??iskkk..takpe..bukan takat bleh menang deodorant, banyak lagi benda lain bleh dapat tau kat sini..LUCKY DRAW dan GADGETS2 yang COOL mmg dorg nak bagi kat org2 yg dtg..sume bernilai RM15,000 tau..bukan 15 inggit tapi ade 3 kosong lagi di belakang, kalo anda bertuah...mungkin korg bleh gondol sorg2.tapi..jgn tamak ok..kasik org lain jugak..terutamanya aku..yg jarang bertuah kalo bab2 lucky draw :p

ok..seharian suntuk takkan bagi hadiah free je memanjang..harusla penuh dan padat aktiviti..for sure sume yang hadir (400 nuffnangers + 1 partner=800 orang..MINIMUM)..
PERGHHH...sure byk giler aktiviti..Aku agak games yang paling menarik sume org nak tgk ialah SUMO WRESTLING bukan wrestling biasa tapi lam AIR BAG SUITS..so mulai skang..kena blaja tahan nafas atau blaja bernafas dalam air bags :p

pada yang badan ketak2..atau pasan atlet..boleh join GLADIATOR BATTLES ala2 american gladiators
pendek kata ada banyak lagi games yang menghiburkan dan menarik..mesti best punya lah

kalo korang nak join tp tak dpt dtg..misalnya korang bukan dok area kl..korang main game online pun bleh..
atau nak tau lanjut psl Gatsby Deodorant Street Fair..
klik sini
www.gatsby.com.my/streetfair

sbnrnya ade promo..pada sape2 yg meleleh air liur..tapi tak register nuffnang atau dh register tapi bukan status GLITTERATI..tapi nak jugak pi..
sebnrnya bolehhhhh..TAPI nuffnang lmbt antar emel kat aku..ri ni baru dpt...

sepatutnya korang boleh menang 2 tiket dengan hanya main games online dan kumpul mata tertinggi..dptla 2 jemputan..setiap hari tau..TAPI...TAPI..sedey nak ckp...DAH TUTUP 17 Mac 2010..hehe

bezanya,,kalo korang nuffnangers..korang dpt extra rm50..kredit ke akaun korang..weeee woooo waaaa..best..

5 comments:

Elyn said...

i dpt email pasal ni... tp ntah sempat idak buat hhehe

eyriqazz said...

tahniah,..jumpa anda di sana..event nuffnang memang mengujakan...

strawberi said...

ala elyn..rugi la tak join..wafiq mesti suke gi sana...hehe

eyriqazz.tatau lg dpt tak..nuffnang lom emel invitation lg...huhu

kenwooi said...

enjoy yourself there =)

strawberi said...

thanks..hopefully i'll get the invitation soon :)

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow