Wednesday, March 10, 2010

the biggest loser asia finale

sape tgk the biggest loser asia finale mlm td..

dahla lmbt siaran langsung..kul 10.15 br start...jenuh aku tahan mata...tgk jam kul 12..tak umum lg..tetiba tgk jam lg skali ..dah 12.30..tv pun dah gelap gulita...

huwaaaaa..dah abih pun..huhuhu..laki aku dh tutupkan tv pun..tp dah agakla king david menang..sbb masa dia kuar mlm td.cengkung giler muka dia...ape2 pun..aku mmg sokong red team..psl best tgk kristy..

mlm ni aku blk kg..yeaaa..seb baik laki aku dpt cuti..jumaat ni one n only adik aku nak kahwin..
ri ni nk blk awal sket...brg tak packing lagi..bye

4 comments:

mommyYen said...

saya pun sokong red team..tp x sempat tgok mlm td,sbb anak saya sakit.nanti nak ngadap kat u tube saja..hihi

strawberi said...

yeahhh..another red team fan...best kan dorg..tak suka blue team since dorg minum air bergelen2...jahat...jahat...

hehe..nnt kita tgk ulangan byk2... :p

Liza said...

nak sgt carlo mng, he looks so good, david nampak cam sakit jer

strawberi said...

yup..agree sgt2..carlo jln pun tak btol dah..mmg sakit kan..uishh

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow