Tuesday, March 09, 2010

Blouse for sale

BS 01 | BS 02 | BS 03


ade sape2 mau buat pre order blouse..hehe..cun weh blouse2 nih...

harga promosi-hanya RM35 sahaja..NP=RM40

Beli banyak2..jimat duit pos..harga pos promosi -RM5 untuk 1-5 helai (POS LAJU)
NP Postage -rm6 untuk 1-2 baju ( +rm1 setiap helai tambahan)

**aksesori tidak disertakan, hanya hiasan gambar sahaja..OK
BS 01-Tshirt corak zirafah..ade warna lain..tp aku lupa dah..ade corak riben jugak..sila request :p
BS 02-Blouse lengan panjang, boleh dilipat jadi lengan pendek (ada butang), labuh melepasi bontot..warna yang ade merah, purple, blackwhite
BS 03-lengan panjang, labuh, scarf disertakan seperti dalam gambar, kain bukan dr cotton, tatau kain ape..tp yg jenis tak serap peluh tuh..warna -hijau, oren, merah, biru, purple

BS 04-lengan 3/4, boleh lipat (ada butang ), labuh, warna available hijau, puple, coklat
BS 05-lengan pendek, labuh sket je dr paras siku, bolehlipat lagi..ade butang..-warna yang availabe hitam dan cream (coklat cair) sahaja, purple yang display sahaja,

sila emel minah05[at]gmail.com


ini adalah untuk booking sahaja..akan double check stok ade tak..if ade permintaan..hehe
sila cepat..khamis i dah cuti ok..4 hari

9 comments:

Me_Lina said...

wah.. org gebusss mcm i x sesuai pakai... kang nmpk mcm pou tanjung lak... uwaaa sangat chantek... sangat jeles...

strawberi said...

alah..tu gambar kat patung je..patung mmg kurus2..tp sesuai je..hihih

Liza said...

nak sgt beli, tapi telah diharamkan shopping until...june...sedih....

Martuis.Martapau said...

Ada budak2 opis aku suka pakai gini. Nanti aku pomot ye Minah.

Aku nak beli zirafah, ada jual tak Minah?

strawberi said...

ala ciannya kak liza..tkpe..pas june..shopping sakan eh..hehe

marts..haaa..pomot cepat..dh abih stok..tkde promotion lg..hehe

zirafah ..ko kirim kat lina..kot dia nak gi safari afrika nun..ngehehee

PuteriSatu said...

salam kenal dari akak...
akak suka tengok blog ni...cantik dah kemas je...
salam kenal ye...

strawberi said...

tq kak puteri..salam kenal jugak :)

farheeda said...

hi,

nak tny blouse tu semua free size ke ?

strawberi said...

hai farheeda..sori lmbt reply...

yup..free size..tp S & L..also boleh..coz kain jenis lembut..

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow