Tuesday, March 30, 2010

Birthday celebration

ri ni baru dpt apdet, sbb semlm tak bwk card reader..tak bleh download gambar dari memory card..

jumaat ri tu kan hari jadi asben aku, so kami (kakak aku n kakak ipar aku) konon2 wat seprais la...hahaha..konon la sgt kan..hihi
so dh plan, kakak aku bli sate, kakak ipar aku bli char kuey teow..so dorg dtg sama2 ketuk pintu umah aku..hehe..kakak ipar n abg long aku lmbt sket..psl abg aku keje..so lam kul 9.30 dorg dtg..
aku plak dh bli kek..tapi letak lam bonet kete...hehe..abih cair kek tiramisu tuh...mula2 igt nak bli kek choc strawbery, skali dah takde..yg available tak byk sgt pilihan, choc indulgence dah biasa sgt..pastu ade 2-3 jenis kek lagi..so aku pilih tiramisu lah..
kak ipar aku pun bli kek lagi, cheese cake..so ade 2 kek..
sbb laki aku tatau benda nih..dia dah mkn nasik dulu..hehe..kami2 la yang mkn yg lain..
tu je la citernya
igt nak pi celebrate weekend ri tu..bertiga la kan..tp laki aku sebok plak..dok ngadap keje 2 hari tuh..huhuh..

4 comments:

nadja said...

sedap nyer kek.. yummy

strawberi said...

sedap jugak kek tiramisu tu..ade rasa coffee sket

Elyn said...

ahaks... sedap ke tiramisu?? tak pernah try lagik hehe

strawberi said...

bolehlaa..ade rasa2 kopi+pahit2 sket..tp dh sndiri bli..kena la ckp sedap..hehehe

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow