Thursday, March 25, 2010

berjaya

yeahh..berjaya jadi baby sitter..tp rayyan yang terlebih sebok..kena jauhkan dia dr baby..psl dia ganas sket..hehe
mmbr aku tak jd admit..dia mintak ngan doktor tanak masuk wad kan..so aku amik baby ni..nama dia aisy muhammad darwish
kul 6.30 ptg..rayyan lak di ambil oleh papa lam kul 7 lebih..so..kitorg jaga baby aisy tak lama pun..kul 9 lebih papa aisy dh datang amik..
tp budak umur 4 bulan lebih..ok je.tak meragam sgt..tau tersengih2 je..hehe..time dia tdo ..si rayyan dok bising2 pun ok je dia..hehe

tu je citer semlm

9 comments:

nadja said...

best nyer tapi kalau dedua lasak hais la keja smua tak siap kan.. eheh

strawberi said...

itula psl..nasib baby kecik lg..bleh letak..dok diam je..kalo dh reti melasak..adeii.tak sanggup weh

Anonymous said...

nampak rayyan dah besar kan bila ada baby duduk dekat dia...

owhh tetibe nebes memikirkan tentang apa yang bakal dilalui beberapa bulan lagi... macam ginikah keadaannya faliqh nanti?? hikk hikk hikk hikk...

-Ajipp-

nadja said...

ehheheh kalau tambah ngan anak sayer 1 lagi nih habis la

strawberi said...

jipp..bersedia utk segala kemungkinan..hahaha..psg cctv kalo perlu...rayyan semlm pun..pantang lepa..ade saje benda nak buat dekat ngan baby..hampir2 nak pijak kaki baby..sabo je aku

nadja..kalo tambah fitri lagi..perghh..poning pala eden

lily lotus said...

mmg molek sgt bagi dia adik tu. hehee

Liza said...

tahniah, kalau nak merasa jaga anak yg dah besar, you are welcome to take care of my kids...hahaha

Elyn said...

dulu i pikir ssh jaga budak umur dlm 4@5 bulan. rupenyer lai ssh jaga budak dh reti berjalan cam anak i tu ha ekekekek

strawberi said...

kak lily..iskk...nntla dulu..hahaha

kak liza..silap2 anak kak liza sy suh tlg jaga rayyan..hahaha

elyn...haa btol..lagi senang jaga budak tak reti jalan..elok je dia diam...budak yg dh reti berlari ni..jenuh nak kejar..penat oo

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow