Wednesday, August 11, 2010

yea..dah dapat redemption HUGGIES®

ingat lagi tak..aku ade citer psl  HUGGIES® Playtime is BACK! Redemption Program..start bulan 6 ri tu..so aku mmg tros hantar form tuh..
lam borang tuh..dah tulis 6-8 minggu utk dpt barang..points mmg byk..so saje nk test..tgk sampai tak..redeem 100 points dulu..2 bulan berlalu..tiba-tiba semlm..masa balik lunch ..dapat call dr org poslaju..ade brg sampai..skali pi amik..dapat ni..wpun koyak sket..redha je..sbb wrapping paper je..barang lam tuh..ok je..hehe

 wat balik umah..mak yang excited lebih ok..hehe..aku dh psg..rayyan tgk gitu2 je..ade la dia main jap lam 10 minit..tu pun sbb aku yang paksa masuk lam tuh..hehe
pastu dia dah tak heran..pandang pun tak..cesss..points ade banyak lagi nih..igt nak redeem lagi 2 mainan lagi dapat agaknya..rayyan nak ke tak..belakang kira..hehe..



ni saje aku print screen borang yang aku mmg dah save lam pc..nampak tak..ade mcm2 lagi mainan..sape2 nak borang...emel aku..nnt aku 4ward kan kat korang..print borang..isi ..hantar..tunggu sampai je..sonang

3 comments:

Memi Hazel said...

Taknak borang
Nak khemah tu jugak.. hihih

strawberi said...

meh arr hazel main ngan rayyan..hehe..

THREE_BIE said...

nak borang..tq ye!!!
rashasliza@uum.edu.my

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow