Thursday, December 31, 2009

makan@masjid bangi

ni baru nak citer psl cuti krismas..krismas kan hari jumaat..jadi marilah kita ke masjid *ade kaitan ke?hikhik

sbnrnya nak citer pegi masjid bangi..bukan tujuan pegi semayang jumaat..tapi mungkin boleh tulis.teman laki pegi semayang jumaat..atau pun pegi makan sahaja..hihi

ok..ok..gini..abg ipar aku ckp kat masjid bangi best kalo hr jumaat..ade byk kedai kat dalam perkarangan masjid..last week dh plan..tp sbb pi inject rayyan..tak smpt pi masjid jauh2
so..jumaat 25hb ri tu..pi masjid bangi dgn kakak n abg ipar aku..of coz la syahmi ade jugak kan..aku pun bertiga jugakla pegi

sampai lam kul 1230 gitu kot..waaa..meriah..meriah..ade la kedai2 mkn..jual2 brg sket..
kami pi mkn mee sup..perghh..sangat mewah ngan mcm2 isi..seb baik mangkuk kecik je..kalo besar..tatau la nk ckp

oh yer..masa ni hari hujan..jadi pakaikan lampin je cover kepala rayyan..hikhik

syahmi plak tdo tak igt dunia..iskk..org mkn kenyang2..dia tak bangun2 lagi..dahla dok atas meja mkn..air ujan menitik tepi kepala pun tak sedar..iskk..isk..isk **tetiba tingat..syahmi suka wat isk..iskk..iskk..gaya adibah noor iklan TM..ehehe


ok..ni snap sket gamba pemandangan




nasik beriani putrajaya pun ade..tp perut ade satu je kan..so mkn mee sup je dulu..nasi beriani lenkali..ehehe

**kamera ku rosak..masuk air..salah aku jugak kan..tak tutup botol rayyan btol2..waranti plak baru abih bulan 11 ri tu..sedeyyy...gambar guna enset je nih


4 comments:

INTANKUTERPILIH said...

nape ko tak edit dulu gambo 1st tu??mcm nak terbalik kepala aku tgk..

strawberi said...

hek eleh..tgk gamba gitu pun nak terbalik kepala dah..tak rock langsung

Martuis.Martapau said...

Hensemnya Rayyan pakai tudung!

strawberi said...

dulu2..lgsung tkleh letak benda atas kepala..skang dia ok..hehe

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow