Wednesday, June 27, 2012

Rania..nak masuk 5 bulan dah


kejap aje dah nak masuk 5 bulan..nanti dah 5 bulan stgh..bleh la start ngan solid food yer
btw..saje nak citer psl rania..ri tu lps dia bleh meniarap kan..patut next step..dia gerak ke depan atau ke belakang kan..tapi rania ni tak..suka sgt berguling2..tergolek2..hehe..bentang la toto besar mana pun..alih2 tgk dah kat atas lantai..laju je dia guling2..
abih2 pun..dia stop ..ble dh kat rak tv

 dah stuck situ..layan tv jap..kang dah boring..baru la terjerit2..suh angkat
pantang agah sket je..mesti tersengih2

 my fav pic...dengan abangnya

semenjak dua menjak ni..atau lebih tepat 2-3 hari ni kan..pantang nampak aku..maknya la kan..mesti nak drama nangis2..kadang tu..elok je dia main sorg2..pastu aku lalu depan dia..dah start nangis2 cam ape je..saje je nak suh dukung tawww..2 hari cuti wiken..ok lagi..+ 2 hari aku cuti sbb rayyan tak sihat..jaga rania skali jugak..tak antar umah pengasuh pun..mmg kejenya ..asik melekat je ngan aku..asal dukung..asal dok seblah dia..okla..mmg takleh buat keje langsung #alasan..haha
pagi2 nak gi keje pun..dok hek hek time aku bersiap..iskklaa..seb baik comel..ekekeke..asik kena gomol je budak rania nih..
wiken ni nak gi inject...n timbang..

4 comments:

mommyYen said...

owh cute mereka dua..
rania cantik..!

strawberi said...

tq.. :)
rania rambut sejemput...hehe

BabyIntan com said...

Kalau dah cute mcm tu, menangis ke apa ke pon sure mummy dia tak kesah kan ....gewammmm! Kiss kiss cikit kat dia :)

strawberi said...

kecik2 ni..ok lagi.tgkla dh besar sok2...mesti kena marah jugak nih..ekeke

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow