Tuesday, January 05, 2010

melaka

rabu depan aku ade kursus di melaka...goshhh...a'famosa resort..tp sehari je..bleh apply utk penginapan..tp aku tanaklaa..menjak ade anak ni..tak koser aku nak outstation bermalam ..aku rela ulang alik je
masalahnya..aku tak pernah drive sorg2 jauh2..ohhhh

dahla outstation keje pun..aku asik ngelat je..hahaha..malas nak outstation laa..selagi boleh pass..aku pass je

mula2 bos yang nak pegi.tp dia nak bermlm..n peserta lagi sorg pompuan..bos besar suh aku jugak pi..takyah amik bilik byk2..jimat kos la kan
lagipun kursus tahap pertama aku yang attend..ni tahap kedua.tau plak kat a'famosa..eh..dan2 volunteer nak pegi..iskk..iskk

sbb takleh main pass2..terpaksa la aku pegi....ohoho..harap2 aku tak sesat ke melaka nnt..gerak pagi2..sbb tanak bermalam..dapatla jimat duit kerajaan kan..hihi

8 comments:

INTANKUTERPILIH said...

en sham yg soh ko gi outstation ker minah??kalau dia soh ko wat mcm2, ko korek jer idung dia tu...

strawberi said...

mmg aku kena pi kat cwgn2 pun..tp ade staf baru masuk nih..aku pas kat budak baru ni haaa..hahahaha

Martuis.Martapau said...

Minah, aku pi situ gak seminar tapi Selasa. Maybe pi Senin bermalam satu malam. Kui kui kui...

Ajipp said...

A' Famosa dekat dgn rumah I pe...
senang je nak cari tu hehehe imposibel leh sesat...

lily lotus said...

semoga tak sesat yer..drive carefully

strawberi said...

marts..hoh..amik kesempatan abihkan duit kerajaan..ehehe


jipp..waa..tanak ajak singgah tgk baby baru ke..muahahaha


lily..tq..insya allah..harap2 gitulaa

Umie Alisha said...

melaka tu x susah sgt cari jln...
dah 2-3 kali pi sana...
make sure dah google map siap2lah... :)

strawberi said...

sblm ni pi ngan asben..hihi..
tp dh google siap2..senang je jln..exit e2..
jarak dr tol sg besi..96 km...insya allah smptlah gerak pagi2...hehe

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow