Thursday, January 14, 2010

JCard Day

aku mmg malas tul nak pi jusco kalo ade jcard day..dah tau sgt ngan sesak,parking penuh dan sebagainya
tapi ri ni..mmmbr aku ajak pi maluri..dia kata jcard day sampai kul 11 pagi je..camne aku leh percaya ntah..igtkan dh abih jcard..aku ngikut je..skali sampai ..nak masuk maluri pun dah jem..huhu

pastu mulut je kata tanak..skali dh sampai..tak psl2 ter shopping..tu pun sume brg rayyan..huhu..duit patut utk repair kete..yg kemek dah hampir 3 tahun..baru igt nak repair..skali tershopping daaa..camno nih...

padahal niat yg dah lama simpan nak bli enbeg utk aku..tapi..huhu...ni yang aku malas pi jusco..konpem abih duit..cesss

8 comments:

Ninie Fairuz said...

moral of the story,jgn pegi j-card sale..huhu

ivory said...

pn minah,
aku suka pegi jcard day.sebab dapat voucher tu.
aritu pi kat one utama.dorang open pukul 9.2 ari lak tu.aku sampai kol 10 pagi..dekat 1/2 jam gak la merayau cr parking.hampeh betul.
tapi kan kalau aku pi jcard..kompem aku amik cuti..muehehehe.

Martuis.Martapau said...

Weh, 3 tahun kemek baru sekarang ko ingat nak baiki?

strawberi said...

ninie..itula..tanak pegi..tp ter pergi plak..muehehe

pj..voucher ape?aku tatau plak yg voucher2 tuh..huhuu..
kalo aku amik cuti..mau 10 ribu pun tak cukup..yg sejam ni pun dah nak kosong poket

marts..aku br dpt hidayah..wakakaka

INTANKUTERPILIH said...

mah, lenkali kalau nak gi jusco jgn bwk duit, ko bwk badan jerk...gerenti duit ko xabis...

strawberi said...

slalu aku mmg bwk 20 inggit je..hahaha..semlm terbwk lebih..ngeh ngeh ngeh

lily lotus said...

hahaha..takpe duit leh mintak lagi kat daddy ryan

strawberi said...

muahahha...nnt leh paw..hikhik

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow