Monday, January 11, 2010

cantik?

cantik tak make over blog nih?hehehe...
kalo korang ckp tak cantik pun takpe..janji aku suka...
dah bertahun2 blog ni tak pernah berhias..skali skala dimanjakan begini..best jugak kan

korang nak buat jugak ke?aku ri tu tgk blog elyn..dia wat make over..lawa..so tros masuk blog tokei make over..bitau nak cemana..
kalo nak buat..contact la tokei ni okey..tapi bukanla free..ade la cost..tp tak mahai pun..tak caya..cuba emel sendiri tanya..hehe

11 comments:

Ajipp said...

btol la...
cantik...
ingatkan salah masuk blog...
heheheh...

strawberi said...

ikhlas ke tak nih...ngehehe..tq

Ninie Fairuz said...

alolo tomeynye... tunggulah nanti aku dapat duit nuffnang aku join ko makeover k? ;)

Anasfadilah said...

tengok stoberi teringat cameron :D

'sedap' tengok blog ini..rasa lapar stoberi

p/s::saya dtg dari blog Jiji :)

INTANKUTERPILIH said...

cemana aku nak wat??aku gi kat link yg ko bagi tu, tp xder pon...

Elyn said...

cantik!!!

byk stoberi.

nak sikit!!!

heheheheh

strawberi said...

ninie..caiyok..moga cepat dpt duit..dh wat make over..smangat sket nk apdet blog...hehe


anas...tq..sedapkan stoberi

intan..iskk..adela address email dia..ni ko emel
rumadatme_g[at]yahoo.com

elyn...mehla petik..hehe..

lily lotus said...

cantik! sebab pink..hehe

strawberi said...

muehehe..pink itu sgt cantik kan...hihi....tq

Martuis.Martapau said...

ok la daripada blog lama yang tak cantik dah bertahun tu.

Aku ikhlas Minah.

Wa ka ka ka

Ajipp, I miss u.

strawberi said...

cesss

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow