Tuesday, January 26, 2010

Interframe lam Berita harian

tak sampai 5 minit zarin bitau..tros apdet blog..muehehehe..nmpk nau takde keje..syhhh..bos takde tu yg laju..hahha
tq bitau aku zarin..gamba bini hang lagi clear..ngeheheh

mula2 igt ade gamba aku..rupanya gamba laki n anak aku..ehehe..tak baca btol2 ayat zarin tulis..kehkeh..takpe..aku yg excited kan..biasa la tuh..pompuan suka excited lebey2
dah sms adik aku..kakak aku, abg long aku..yg lain2..mesti adik aku akan bitau nnt..hahaha..ala2 paksa dorg suh bli berita harian la kan..kot2 mak aku nak frame kan gambar ..ekekeke..*tak psl je
ni gamba masa family day friso gold tuh..hehe..
layan je la gamba..2 keping je pun...hikhik


close up sket
ulang tayang..gambar versi clear..cilok dr blog laki aku..muehehe

9 comments:

Martuis.Martapau said...

lor, aku beli BH hari ni, aku tengok gambar2 tu, tapi aku tak pasan tu si Rayyan. Ha ha ha...

Thara said...

hehe hey hey! glad to know ur hubs in the picture too! i dah terjah dah page member u yg sorang lagi. hahaha. masing2 semua excited tak hengat. :P takpelah skali skala nak rasa mcm celebrity kannn. :P

strawberi said...

marts..jgn lupa frame gamba rayyan..hahah

thara..hahah...sume excited..biasa la tuh..my asben pun dh apdet kat blog dia..hihi

Ninie Fairuz said...

huhu..best! best!

Intan said...

Weee ur hubby glam-glam gitu ;)

strawberi said...

ninie..best..hihi

intan...tu la..tetiba glemer..i jugak tk glam... :p

Misz HoNey said...

cmne gambo rayya leh ada kt situ..gambo acha xdek??

ekekkeke

strawberi said...

bluwekkk kat manda... :P

Rv Husin said...

hello! saya bloghopping ni.. and wondering kalau, u boleh scan article cara tingkatkan imunisasi, in bigger size. boleh? thank u!

reevahusin@yahoo.co.uk

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow