Friday, March 30, 2007

what makes me smile..again :)

what makes me smile today ek...

1.aku dh jupe kunci laci ..hehe..tiba2 je mmbr aku tunjuk bwh keyboard aku..aduhai..camne leh salah pandang nih..aku dh merata carik..tp lupa nk angkat kibod..tgk..hehe..moral yg aku dpt..kunci pendua jgn letak skali ngan kunci yg sedia ada..hahaha
2. aku dh ade duit utk bli enset baru..tp bajet sket je la..ape2 pun thanks ma..luv u...muahhsss.. sayang gak mak aku kat aku nih...hehe...satgi nk gi bli enset la nih...
3. aku order jam tangan fossil dr member aku..hehe..cam best je..rembat satu..
4. got msg from someone yg dh lama sgt2 tak msg aku...haha..that makes me smile again...nnt kita gi mkn eskrem stoberi lagi ek :p

11 comments:

jentayu said...

masa cari kunci tu hang tabur garam dulu tak? hehe..

marts said...

Jam tangan fossil lawa tau. Ko beli berapa ratus? Member ko jual murah dari rega kat kedai tak?

minah said...

murah la gak marts..lebih kurg 250 ..half price gakla dr rege kedai

minah said...

jen ..lom smpt tabur garam..hehe

isis said...

aku pakai jam fossil..tapi yg aku tengok standard rege dia 285..cemtu la..

marts said...

Minah, ko punya jam tu design dia sama cam yg aku order jugak ke?

*Saja je aku tanya ni kasik diorang tahu jam kita bakal jadi sama!*

Wa ka ka ka

minah said...

sis..ni yg kalo lam web ade rege dia sampai 500 lebih pun..sama gak dpt rm200+rm50 postage..

marts..arr sama design..kataku mereka citer..ekeke..

marts said...

Eke ke ke

Nantikan entry blog haku

*Jam fossil sama cam Minah, jgn jeles*

Eke ke ke ke...

man from U.N.C.L.E said...

cehh !!

halym said...

aku nak bunuh marts minggu depan jumpa

marts said...

Bluekss kat Halym ngan Uncle!

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow