Monday, March 19, 2007

Inai

kemain khusyuk kakak ni conteng tgn aku..

first time aku try inai kat tangan..dah lama sebnrnya tingin nak wat..tp tak wat2..memandangkan dorg ni ade wat demo kat opis aku..so aku tumpang la sekaki..byr rm5 inggit je..nnt akak ni lukis kat tgn..pastu bia 20-30 minit..inai tu akan kering dan jd warna kuning ke orenan dulu untuk 1st day..next day nya.,..baru merah..inai ni kata kakak tu..tahanla agak2 seminggu ..
sbb ramai budak2 opis aku yg wat..aku pun gi tadah tangan gakla..suh kakak tu conteng..hasilnya..tadaaa....hehe

---pic removed--

5 comments:

marts said...

Ha ha ha kenapa aku macam kenal gelang mutiara tu?

Rasa macam pernah kupakai sekali!

Wa ka ka ka...

Ajipp said...

ellerhhh marts..

minah said...

haha..kenal eh marts..ekeke

man from U.N.C.L.E said...

dah pulangkan balik ke gelang tu Marts ? ....uncle jeles nii...

marts said...

Ceh! Dengkiss!

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow