Saturday, March 24, 2007

Entry mahal

saje aku nak wat post nih..nak bitau aku online dr tempat kursus aku..ekeke..bukan kursus sgt pun neh..memain je..pastu plak sini leh akses internet..pe lagi..aku mintak la ngn bos..kengkonon alasan nak wat kije.. kad akses internet dia mahal la gak..stendet la kan..rege2 camni.. seb baik tenet nih laju cam kat opis.

pastu td beria la aku gi bli kad...1 kad rm80 inggit untuk 24 jam...hehe...dapat 3 kad.rm240..ekeke...aku bagi2 kat member2 aku..lagipun peserta kursus 6 org je..so share2 je la..kalo amik 1 jam seploh inggit..huh..baik aku amik 24 jam tros..leh guna sampai esok..tapi kalo tak abih guna 24 jam..org hotel ni kata..burn je la..ermm..takpela..opis aku bayar..pdhal kalo aku guna streamyx kat umah 88 inggit dah leh guna sebulan unlimited..sabo je la..tapi takpe ..aku suh dorg masuk lam bil..bijak kan aku...ni sume orang dh tido..tinggal aku ngan rumet aku je..satgi nak naik bilik..sambung online sakan...sekian saja laporan saya yang bersiaran dari empress hotel, sepang.




aku ade 1284 minit lagi utk online sakan..hehe

2 comments:

marts said...

Bos ko tau tak ko ngulor nih? Aku kasik alamat blog ko kat tempat kerja ko eh?

minah said...

bos aku tau..aku online dgr lagu..tp xtau aku ade blog.ko diam2 marts..aku sekeh kang..

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow