Tuesday, April 03, 2007

pink? huhh..

hehe..ri tu cam poyo2 aku nak menten sume enset aku kaler silver..tp bila gi kedai..aku tgk enset ni cam cute plak..ekekeke..alasan konon..warna asalnya hitam + silver..tapi ni kengkonon spesel edition..pink kaler
lagipun ni je la enset yang murah yang aku mampu bli..sekadar untuk call/ sms je...tapi menten bukan nokia..wakaka

10 comments:

marts said...

Haku pun nak salut Ngage QD aku pink jugak lah.

Wa ka ka ka...

strawberi said...

hehe...cute kan pink tu..ekeke

halym said...

mencik

awegedebe said...

Hari tu aku beli twisties dapat free hp macam ni la...wakakaka

capati said...

aku punye hp pun cam minah tapi colour itam.... ayah aku punye sama cam stad punye nokia.... aku rase mmg taste org tua2 camtu kot.... bg remaja cam aku ngan minah.... cukup ler sekadar hp yg ade basic2 jer... janji leh dengar radio..... hahahaha......

marts said...

aku punye hp pun cam minah tapi colour itam.... ayah aku punye sama cam stad punye nokia.... aku rase mmg taste org tua2 camtu kot.... bg remaja cam aku ngan minah.... cukup ler sekadar hp yg ade basic2 jer... janji leh dengar radio..... hahahaha......
-------------------------------------

Staz, takmo bunuh diri ke baca statement Cap tu?

Eke ke ke... twisties? Ha ha ha...

halym said...

Marts penah cakap enpon Stad enpon bodo


wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka

marts said...

Pitenah!
Eke ke ke ke ke cipanoz!

Staz cakap henpon haku kalau beli twisties boleh dapat 3 biji sekali!

Mencikkkkkkkkk.

minah said...

hehe..bestkan kak cap enpon nih...wpun basic jer...tp leh dgr radio..ekeke..

capati said...

hehehehe.... best sgt..... kecik n comel.... ringan lak tu.... enpon ayah aku yg sebijik cam stad punye tu berat.... sekali tengok bkn mcm enpon , tapi mcm dictation machine jer.... kire sape pakai enpon tu ala2 cam wartawan ler yg dok bawak mesin recorder tu..... x menepati dgn gaya muda mudi yg lbh bersifat santai gitu......

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow