Tuesday, April 24, 2007

pizza hut tesco


pada 5.45 pm, 22 april yang lps..berjaya gak wat gathering ngan kak jade..hehe..oleh kerana kak jade telah mengoffer utk open table..maka ade la rakan2 yang berjaya mem freekan diri utk join gath ni..macih pd yg sudi dtg..

gath yang mula2 dijadualkan berlangsung di the curve, kota damansara telah bertukar tempat di pizza hut, tesco sebelah d curve..kerana di the curve..takde pizza hut..aku mmg mulanya dh sampai awal..tp sbb ade plan lain ngan mmbr..terlambat la sket..pastu nk carik tesco plak dh terpusing2 satu d curve..baru la jupe tesco tuh..masa nk masuk tesco plak..nmpk satu kelibat makhluk allah yang dok melilau2 dpn tesco..ceh..konon malu2 kucen la nk jupe kak jade n husband yg mmg dtg awal..pastu aku ngan slamba nya ..pegi la pizza..jupe ngan kak jade n husband beliau yg amat sporting..hehe..kak jade pun bleh tahan gak..asik gelak..ape2 pun..kak jade mmg best..kak cap..bila plak nk join gath nih..cian dia sakit mata yer..

oh ya..marts pun tak ketinggalan join..semangat tuh..flightnya dr kelantan tros mendarat dpn tesco..hehe..sempat bg jam tgn kat marts..ekek..aku tau ade org jeles yg amat..telan air liur je la ko ..kalo korg leh nmpk..ade kotak jam lam gamba tuh..hehe..oleh kerana hari pun dh ptg..dh nk maghrib pun..masing2 takleh lepak lama..so...lebih kurg kul 7 lebih..gath pun bersurai..gamba pizza je sempat snap.tu pun pizza yg dh nk abih..tp sket je gmbanya..yg nmpk gamba tangan tuh..adalah hak milik tangan kak jade yg comey..aku dh mintak permission nk buh gmba tgn dia..hehe
Posted by Picasa

3 comments:

marts said...

Ha ha ha jangan jeles tengok kotak jam tu tahu. Minah cd tu ada tak?

strawberi said...

lupa plak psl cd tuh..aku br call mmbr..satgi mmbr aku carikkan..if ade aku gtau satgi yer

cemutchan said...

hehe seb baik akak tak gi, kalau akak gi, sure minah snap gambo kaki kan...

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow