Wednesday, November 10, 2010

received!!




kelmarin bli baju disini..semlm tghari dh dpt..yeayy..ni first time online shopping utk baju rayyan..hehe..kalo tak silap la..rasanya blom pernah kot..ke aku dh lupa igtan eh..

ckp psl online shopping..aku mmg suka..hehe..maklumla pompuan..mmg suka shopping..tak shopping kat kedai..online pun jadi jugak
ni antara list web online shopping yg aku pernah bli..service sume ok..takde yang mengecewakan lagi setakat ini

http://thepoplook.com/
http://shoppersanctuary.blogspot.com/
http://www.thelilcaliph.com/
http://butikceera.blogspot.com/
http://yunnyee.blogspot.com/

mana lg eh..rasa ade lg rasanya..tp lupa dah..nnt kalo igt..update lg

5 comments:

Liza said...

liza pun tak pernah online shopping, mcm tak confident jer, maybe one day boelh try ler kot

strawberi said...

sy shopping kalo dpt high recomendation je..ngan kak red pun prnh bli jugak..ehehe
kalo tak kenal..mmg susah nk percaya..

♥ Aidah ♥ said...

senang tau shopiiiiiiiiiiing online. takyah beratur panjang, takyah bersesak kat kedai, dari dalam bilik je dah boleh shopping online. kalau rasa was2 dengan vlogshop yang ada, cuba tengok review dari para pembeli - kalau high recommendation, boleh lah teruskan. kalau review tak berapa nak elok, lebih baik jangan teruskan. carik lah yang lain, yang lebih bagus... tapi andaikata terkena jugak blogshop yang tak OK, redha jer lah... jangan pulak putus asa nak shopping online. 24/7 boleh shopping - menarik kannnn.... =)

Wa'ah said...

banyak tok strawberry kat sini!

yey...saya juga beli baju yg sama 'I rock with Dad!'

heheheh

wanorIG

Alisha Mardhiyah said...

Sy juga sering shopping online...
Sbb malas nak berjalan...
Tp kena tgk jugaklah reputasi penjual tu ya...
Beli jgn x beli ya... hehe...

thnks swit bi... :)

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow