Wednesday, November 24, 2010

Mood sedih

sekarang dalam mood sedih..huhu.enpon baru saje rosak tanpa bg amaran..mana nk sempat copy sume no tepon

bukan tanak bli enpon baru..tapi tgh pikir mana yg patut diberikan priority..ceyyy..dan2 la lam kepala otak berlegar2 byk benda..hahha

birthday party rayyan kat school blom buat lagi..hadiah besday rayyan pun tak bli jugak lagi..pastu dan2 time ni kat klcc ade buat sales perfume estee lauder pastu entitle utk bli beg coach ngan harga yang agak murah ..eh..keperluan ke tu..ahahaha..nafsu..nafsu..tp nak jugak..ble lg nk merasa pakai beg coach..heee

camno tuh...jadiknya..baik pi repair saje la enset lama tuh..lama tak lama..baru jugak lagi..baru sethn lebih..

wishlist lam kepala otak sgtla byk..sume berlegar2 je..kejap2 terbayang hair dryer..kejap2 terbayang handbag baru..muahahaha

eh..gelak pulak..patut mood sedih..okla..pi klcc lah jap lg ..hilangkan kesedihan nih

-----------------


tumpang citer lam nih la..2 malam lps..dahi aku berbekas 2 gigi rayyan..sbbnya dia buat aksi terjun atas aku.terkena dahi...tros luka..duhh..sakit..dia pun meraung jugak..sbb sakit..seb baik tak patah atau luka si rayyan..gara2 tgk sukan asia ..yang aksi terjun bebas renang tuh..

mlm td tgk wipeout..dia dh start tiru aksi..so pasni takleh tgk citer ganas2..bahaya tul..

7 comments:

Rin said...

ceh sedih konon!!! hahahahaha

tu betul ke gigi rayyan? ke gigi bapak rayyan?

hehehe ganas tau rayyan ni... aksi terjun tiruk dia buat ek...

strawberi said...

haha..sedih luaran..dalam hati..byk plan menanti..heee..
gigi rayyan la atas dahi nih..kiut comel je berbekas nih

Elyn said...

apa lai rembat la BB bold 3 yg baru kuar tu!! huhu

yeah budak2 ni dh x le bg tgk cite ganas2. smlm pun wafiq dh buat aksi terjun tiruk atas badan aku ni!!

firahadifa said...

nanti dapat la pengganti baru tue.. yg laaagi best

strawberi said...

waa elyn..makan pasir la aku nk bli BB tu..hehe

firah..yeahh..sedang bermain2 lam kepala dah ni..hihi

lily lotus said...

tu belum dia jadi ben 10 lagi. lagi teruk kena wrestling :D

strawberi said...

ha..tu sah2la..makin besar..makin mcm2 peel..sabo je la

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow