Monday, May 17, 2010

wesak nanti

korang pi mana wesak day nnt..aku dh booking tempat bercuti..yeaaayyy...bukan wesak day btol2..tp sabtu ahad pastu..konpem dah..
tp tak jauh mana pun..hehe..okla dr takde kan

eh korang esok ade big sales kat air asia..free seat..jom pegi cuti lagi

7 comments:

Martuis.Martapau said...

Aku pun tengah pikir2 nak tgk sale AA tu Minah. Siap print email AA lagi.

Wesak ni aku pi Guangzhao ngan Shenzen. Kui kui kui...

strawberi said...

perghhh,...bli kain utk aku..jgn lupa..ke ko pi hanimun kat situ..kalo hanimun.aku tak kacau lah..hahaha

Martuis.Martapau said...

Ha ha ha pi jalan2 je, nanti aku tgk2 barang kat situ, ramai dok kirim silk ngan jade. Aku nak tgk Blackberry China je wat toys. Wa ka ka ka...

Rin said...

tak tau laa nak pi mana wesak ni... MIL kata nak datang KL.. tapi macam tak confirm tiket

strawberi said...

marts..cina punya..nama blueberry..hahaha


kak pia..alah..tk dptla nk join kelas kek tuh..lenkali la kita pi..hehe

Elyn said...

ko ckp wesak day br aku teringat!!! so kene plan sesuatu niiiii

strawberi said...

elyn..aku pun igt..tapi..errrr..camne nih..huhu

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow