Wednesday, May 12, 2010

breakfast@Mc'D

 morning sume..korang sudah bekfes ke?
dah lama sgt plan nak bekfes kat mekdi..sbb iklan kat tv nampak sgt menggiurkan..haha
bukan jauh mana mekdi..tp sbb tekak melayu nih..asik nak mkn nasik je pagi2..asikla tertangguh..last week ade lunch kat mekdi..so dpt free coupon utk bekfes..free sausage mc muffin..and tambah utk air je...
jadi pagi tadi..dengan semangat ke-western-an aku ajak kawan aku pi ampang park..kupon yg dpt..tak menarik..jd kasik kawan aku..aku amik penkek dan coffee serta hash brown..


cakap psl hash brown ..aku mmg suka giler ngan benda alah ni...dulu2 pantang pi KLIA...mesti bli hash brown kat burger king..motif beli kat KLIA..sebab hanya di burger king KLIA je yang ade hash brown yang kecik tuh..now dah takde...sedey tul..tak laku kot..tp aku suka sgt..sbb hash brown situ kecik2 dan rangup..byk lak tuh

pegi mekdi..mmg kenangan lah..sbb bujang2 dulu...aku mmg hantu mekdi..skang dh kurang la makan fast food..adakah itu faktor umur.oohhh..tidak..hehe

semasa aku wat posting ni..aku dh kembali lapar...hahaha..sbb bukan byk mana pun mknn td..

8 comments:

Martuis.Martapau said...

Minah, ko pergi Jusco ada banyak hash brown yg ok. Ko beli masak kat rumah je. Boleh makan banyak.

strawberi said...

aku tau...kat giant /jusco..ade byk yg segera kan..tp kdg2 ade yg tak sedap...tak mcm mekdi..

err..aku mls masak..muahahah

Elyn said...

mekdi mmg sedap!!! lelagi bfast set.... huwaa terasa jam2 ni nk pi beli la...

strawberi said...

err..now dh pukul 11 lebih..bekfes sampai kul 11 je..jgn marahhhh..hahah

eh..tp mekdi ade beger baru..chicken grilled ke ape..best tuh..rasa nk mkn mekdi lagi utk lunch

lily lotus said...

thanks kerana melaparkan saya juga :D

strawberi said...

sama-sama kak lily...ahaksss..bekfes delivery pun ade..jgn risau yer..hihi

nadja said...

wah wah dah lama juga la tak breakfast McD.. sedap nyer.. makan tuk sayer skali..

nadja said...

wah wah dah lama juga la tak breakfast McD.. sedap nyer.. makan tuk sayer skali..

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow