Monday, May 10, 2010

Wayang Pertama Rayyan

Sabtu lepas, kami ke Pavillion..tgk lagi iron man 2..(perkataan 'lagi' adalah khas utk aku..hehe..sbb aku kan dah tgk..tapi takpe..tgk wayang punya pasal..dua kali tgk pun aku sanggup..nak2 pi ngan laki dan anak aku..hehe)
jam 12 tghari tu, tayangan ironman 2 utk cimb credit card holder kalo tak silap aku..jadi laki aku dpt tiket free..so kami pi la..budak2 opis laki aku pun pi jugak..dorg tlg amikkan tiket..sbb kami lambat sampai.. :p

mula2 masuk panggung..rayyan ok sgt2..sbb masa sblm start citer kan ade iklan..rayyan ni mmg taksub sket ngan iklan tv..dia akan fokus 100% kalo ade iklan..

pas dah start citer..sbb citer ni byk action..dia okla..sambil baring lentok atas papa dia..dia mkn popcorn..sesekali je mulut dia bising..
dan sejam stgh berlalu..dia mula rasa terkongkong..dia nak turun..dia nak itu ini..jadi..terpaksa la aku ngan rela hati bawak rayyan kuar..seb baik aku dh tgk..huhu..takla rasa rugi sgt...

setgh jam dok melayan si rayyan berlari-lari kat luar..dia berguling sume ade laa..sabo je aku..kul 2.10 camtu..laki aku kuar..baru la lega sket aku..huhu..
baru je igt nak ajak tgk citer lain plak lenkali..tros terbantut tauuu..rayyan..rayyan..

pastu kami jalan-jalan jap kat pavillion..masuk parkson..bli baju rayyan je..pastu laki aku nk bli bola tenis..masuk kat satu kedai ni..si rayyan dah nampak raket tenis..kemain dia suka..sampai dua dia amik..tu pun kalo bleh..nak amik lagi..

raket budak kecik pun beratus..tunggu la rayyan besar sket..kot2 papa nak kasik present utk rayyan..raket tenis tuh..hehe

sbb kan sakan bergumbira kat pavillion..otw balik..baru je masuk kete..si rayyan tros tdo..kul 6 ptg baru bangun..

2 comments:

INTANKUTERPILIH said...

oit tamak!!dah tgk, nak tgk lagi...pe la salahnya tiket tu kasi hadiah anniversary kat aku ngan laki aku, kan ker bagus...

strawberi said...

Heheh...ble ko nk dtg kl weii

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow