Tuesday, July 07, 2009

bertuah?hehe

seumur idup..ri ni la kot aku plg bertuah kalo bab lucky draw...
fuhh..tarik nafas jap..lom sempat aku bernafas nih..br je sampai opis..tp gedik2 nak apdet tros..wakaka..

seriously kan..aku tak prnh dpt kot lucky draw..even hadiah melambak2..org tk ramai..tetapla aku tk dpt..kalo prnh pun takat benda kecik2 je..seumur idup...huhu

td pagi aku pi INTAN kat bukit kiara coz ade seminar technology update..ade la 200 peserta..
dahla nak gi td lalu LPD perghhh..jem tak igt dunia weiii..dekat sejam stgh br sampai bukit kiara..sampai2 je ..salah bangunan lak..huhu..jalan la pi bgnn lagi satu..register..tros masuk..sbb dh nk start..tk sempat aku bekfes dulu..
so dgr la seminar dari MICROSOFT dengan perut kosong..dah nak abih..ade lucky draw..aku tgk ade 3 adiah besar2..aku mls nak amik port..sbb tau dah..biasanya aku takkan bertuahnya..
dah panggil 2 nama..aku pun get ready angkat beg..sbb nak pi lunch..perut lapo giler..
skali dorg sebut nama aku...hikhik
cam tak caya pun ade..aku pun pi la amik..hihi..bangga gaklaa..kotak dahla besar..berat lak tuh..cam set pinggan je..eh..takkan set pinggan lak..dah seminat psl IT..mau laptop sebijik..ok gak..hehe

ni gamba je..ade lam kete tuh..lom bukak lagi..hehe
alhamdulillah..rezeki utk ri ni



4 comments:

Aidahs said...

BUKAK LAAAAAAAAAAAA.. ai nak tengokkkkkkkkk.. tak sabo ai tak kak minah..

terasa cam kalo betul barang dalam tu.. contoh: laptop... ai akan berangan yg ai yg menang lucky draw tu tau.. ekekkekekkee

eimma"s said...

ntah nye...buka la cepatt..xsesabo ni..ekekeke

strawberi said...

lam kete kat bwh nun laa..hehe..aku excited gak..tp tak sanggup panas td ...ala2 sabo bukak kat umah..ngehehe

ArPeGGiOS said...

jgn lupa kasik tau apa barang..
kekkek e seje kepochi hadiah orang

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow