Saturday, April 01, 2006

hepi besday my fren..(makan2 lagi)

semalam..jumaat, dua besday party aku join..
tghari..kitorang celebrate member kat manhattan fish market, klcc, walaupun besdaynya dah lepas tapi sebab ade je halangan, so jumaat ni la baru dapat celebrate besday, walaupun dah celebrate ramai2 kat opis ari tuh..tp ni..dengan kawan2 rapat..lom lagi, so kami banjer dia makan kat manhattan fish market..ingat nak order lobster, skali tadak la plak, sbb my fren tu tingin lak nak makan lobster, so just amik hidangan biasa je..



and this is the cake..bli brownies je




pinggan aku




after makan..

MALAM
ade lagi satu besday celebration, so, aku gi bagan lalang, sepang ade member nak celebrate besday kat kedai ikan bakar.. ni la gamba2 nye


ni cheesecake..eiii..aku tak makan sgt..yuckk
antara lauk2: siakap bakar, kerapu masak sweet and sour, sotong goreng tepung, kerang bakar, kailan ikan masin, tomyam ayam, pepahat masak pedas
best..best..hehe

antara yang join (member2 forum aku ) : manda (sponsor utama..hehe), adi(besday boi), pj dan hasben, kak dora and famili (tak sangka dpt jupe kak dora..jauh dari tampin datang), kak maya, jiang, kiki, dew, famili manda

ni ade satu jenis makanan yang first time aku tgk dan makan..rasanya macam lala..best gak la..nama dia PEPAHAT

ni after makan:

8 comments:

John said...

Bestnya makanan, terutama pepahat tu. Naper tak ajak aku sekali?

strawberi said...

next week nk gi lagi..jom kalo tak malu..ekekke

John said...

Kalau aku tak malu ko nak bawak ke? Belanja aku pepahat ye.....

strawberi said...

jom..

John said...

Set!

halym said...

yang paling atas tu cam muntah kucing laaa...

John said...

Encik halym ni suka yang atas tu ke? Tak baik tau kata makanan macam tu, nanti kena sumpah!

halym said...

sumpah jadik apa?
peti ais?

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow