Tuesday, April 18, 2006

Bosan tul..


Next week kena outstation kat terengganu, yang tak bestnya kena gi ngan kete bos aku. Aku rela naik bas..tapi no choice la Takde mood nak wat keje. Dahla takde geng, aku sorang? Oh no. ermm..aku nak ajak sape nih..ajak zul laa..leh tolong angkat barang. Tapi kat sana..takde member la. Sah-sah aku tak gi mana2..Last time aku outstation ke Terengganu ..setahun yang lepas la kot. Arghh mati kutu aku kat sana. Tatau nak gi mana. Dok terperap je kat hotel selain gi opis cawangan sana. 30hb april ade launching kat sana. Tapi satu keje ape pun aku tak start lagi. TAKDE MOOD. BOSAN. NO IDEA buat masa ni. Erk..sempat ke aku nih..hehe. Maybe 4-5 hari kat sana. :(

Tak sabar nak tunggu destinasi seterusnya..SABAH AND SARAWAK..hehe (mintak2 bos aku tak tukar fikiran) :p

14 comments:

awegedebe said...

Tak pe...nama lagi kerja. Sabar aje. Ambik gambar dalam kereta tu, pastu buat topik kat sini.

strawberi said...

eiii..tak lalu nak amik gamba kete bos aku..

Amanda said...

ala...comeinyerrrrrrrrrrrrrrrrrrr gambo sedeyyyyyyy tuuuuuuuuuuuuu

ijat said...

minah nak ganu eh...ok pe..leh jln²..cuci mata woo..

Matt PiDovo Amo Sillicilate said...

aku ada kat trg ni Minah, anything just hello jerk.. belah mana ko nak pegi ni.. kalau lalu kat api besar tu, aa situ laa tempat aku. Leh aku bawak kau panjat column stack. muahahaha

strawberi said...

wells...ahad ni aku gi sana..sampai isnin je..
pastu rabu aku gi lagi,..sampai isnin minggu lg satu.kat kerteh tu eh..last year aku gi..on the way blk..aku singgah sana..cantik arr api2 tuh...aku gi area mana ntah..chendering kot..ke KT..ntah..

Matt PiDovo Amo Sillicilate said...

nanti sampai kerteh, ko snap pic berlatar belakangkan api2 tu, pastu ko postkan kat sini.. heheheheheeh

strawberi said...

nnt maybe tak lalu sana kot..tak sempat..

Matt PiDovo Amo Sillicilate said...

itu ler jalan utama, ko nak pusing kot mana lagi minah..? Jalan lama..? giler apa..!!

strawberi said...

lalu ke..dr chendering ke airport?
kalo lalu nnt..aku singgah la..ekekke

Matt PiDovo Amo Sillicilate said...

cakap laa terbang.. aku ingat drive tru... heheheh, tak jumpa laa alamatnya

strawberi said...

yg gi ngan kete..khamis ni..huhu..tganu again..
sok nih..sapo nk drive?aku?lesen pun br pass...ekekek

Matt PiDovo Amo Sillicilate said...

kan Halym ader.. Huzzy ader, soh laa dorang drive.. nak naik kete aku kene bersihkan tapak kasut dulu yer.. muahahahah

huzzy68@yahoo.com said...

Kete lembu bleh ler..hehe

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow