Thursday, June 17, 2010

Mengemas!!!!!!!!

satu department kena pindah tingkat 2..now kami dok tingkat 1..huhu...benda paling leceh la..dahla byk barang..hehe..
dah 6 tahun keje nih..ni kali ketiga pindah..first pindah dari bangunan lama ke bangunan baru..seblah seblah je bangunannya..cuma lebih besar..tp masa 1st pindah bangunan baru tak siap sepenuh nya..dept kami yang awal..sbb bilik server dah siap..so byk keje nk buat..dok 7-8 orang je..lam bangunan 5 tingkat..best sgt..then ble dh siap sepenuhnya..kami pindah ke dept yang rasmi laa..
now staf dh makin ramai..kena restructure..kamila jadi mangsa..so now tgh kemas2 sambil buat keje..pekerja2 yang akan pindahkan brg2 kami akan buat keje wiken nih..so kotak2 perlu siap by friday..petang..
barang aku sangat banyak..ok..hehe..cd/dvd je..ade la 2 kotak agaknya..huhu..blom lagi aksesori atas meja.td dh kemas satu kotak.ade lagi baki 2-3 kotak agaknya..sambung sok..dah siap pack nnt..tulis nama..isnin nanti..kotak dah ready kat tempat baru la agaknya..

ok..chow dulu...

4 comments:

Elyn said...

ni aku pun lom start packing brg sbb plan bos nk pindah asik tertangguh.

strawberi said...

tertangguh takpe..tunggu confirm pindah dulu..ni aku..ri tu ura2 je..skali pg td confirm..ade 2 hari je..huhu

lily lotus said...

phewww! bunyi macam penat..tapi mmg penat pun kan..takpe nanti rest kow2 :)

strawberi said...

mengemas tak penat sgt..just buh brg2 kat meja nih lam kotak then seal...file2 kat bilik file..sume tuh org lain tlg kemas..
cuma leceh je..tp sonok psl ade alasan takyah buat keje..hahahahah

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow