Wednesday, June 16, 2010

Lucky me

ahad lepas, aku pi kenduri bos besar kat usj kan..sbb aku pi dh lambat..so mmg takde jupe muka budak2 opis aku la..dorg ramai dtg awal la..masa tu dorg ckp mmg ramai sgt2 la..our minister pun pegi..sume VVIP pi tghari..aku nih malas nk berebut2 pegi awal2..tau dah..sure ramai..so pi lmbt2..tambah plak sebok ngan projek hujung minggu..
nak dijadikan cerita..semlm hari ni..ramai plak bercerita, masing2 memerut pas balik dr kenduri..sume kena cir bir..ciannya
ade yg kata sbb daging..dr yg dorg citer...rasanya masa aku makan..tak nmpk kelibat daging yang dimaksudkan..so kemungkinan besar, lauk daging tersebut dah abih masa kul 3 lebih...yang aku makan daging kambing, ayam, dalca, acar sume ok je..alhamdulillah
biasala kan..musim2 kenduri nih..ada la satu dua kenduri yang akan terkena gini...nama pun catering..

alhamdulillah...seb baik aku ngan laki aku dan rayyan pi lambat...kalo awal2...mau terkena cam dorg jugak..

5 comments:

INTANKUTERPILIH said...

agak2 ko, our minirter tu kene cir bir gak tak??

strawberi said...

ntahla kan..kak kiah pun ade jugak tau..hehe...
tp aku tgk lauk VVIP ..lain sket..ade ayam percik segala bagai...kalo kena jugak..haru la kan

Liza said...

liza satu family pun terkena last week, mcm nak pengsan rasa memerut

Martuis.Martapau said...

ha ha ha minister MC Intan. Berak non stop :-D

strawberi said...

cian kak liza..sy dulu prnh kena...takleh lupa camne seksa..huhu

marts..heppp..kena ISA baru tau..ehehe

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow