Thursday, June 11, 2009

aksi rayyan lam kete

dulu kan..masa start 2 bulan..aku nganto budak kecik ni umah pengasuh...elok je dia dok kat baby car seat dia..kalo pagi2..normally dia dh bangun..so..dia dok diam2 je..
ptg2..aku takat cakap2 ngan dia..dia senyum2..lama2 dah pandai gelak2..

now..cuba korg tgk..ape yg dia wat lam kete





tu gamba 2-3 hari lps..

yg bwh ni plak gamba 2-3 minggu lps kot


**aku mls nk edit gamba wat skalikan sume..tp rajin plak utk upload satu2 :p**

adui..letih tp nk gelak pun ade ngan aksi budak kecik tk reti dok diam ni..
ni gamba semlm lak....ble bg toys...reti la dok diam jap


ohw..tp gamba ni bukan di snap time aku drive yer..ni dh stop dpn umah..
takkan la nk snap n drive..no no...tak elok ok...

now rayyan dh nak masuk 7 bulan..dia br start gerak ke depan yeaa..go rayyan go..meniarap dh lama la..n dh lama dia start guling2..golek2..satu umah ..jap ujung karpet sana..jap nak masuk bwh sofa..

7 comments:

Aidahs said...

wahhhhh.. rayyan yang sangat comel.. sungguh comel ok kak minah.. rindu upie lak bila tgk aksi dia... tomeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ArPeGGiOS said...

hehheh budak bijak memang aktif bergerak

strawberi said...

joy..sila la branak lg..nnt dpt baby lg..leh main puas2..ngehehe

kak miza..tu la..bukan takat aktif bergerak..mulut pun sama aktif,...:p
berckp ngan bhase ntah ape2

awegedebe said...

Geram aku nengoknya. Bak sini la...

JM said...

besar dah anak ko minah... comeii..ikot ngope sape la tu comei tu yek.. tak mungkin ikot muke ko..ahahaha... *gurau2 jerk*

ko pesal rajin hapdet skrg ni ha.. katekan kenapaaa..kenapaaa...

ekekeke

marts said...

Wah comelnya Rayyan.

Ray (C)

Eke ke ke...

Habisla dia dah pandai turun keta tu.

Awe, sila beranak lagi. Jgn ambik anak org macam Manda.

strawberi said...

awe..bahaya kasik ko..nnt anak aku jd bahan eksperimen..pastu ko kasik dia mkn pizza..oh..bahaya tuh

jm..huhu..tk prnh ade org ckp ikut ghope aku pun..100% muka laki aku.. :'(..aku pun tatau nape aku rajin..tba2 br skang aku tersgt rajin..wakakak

marts..haa..tau takpe..skang nk gi bukak gate..kena angkut dia skali..takleh tinggal lam kete

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow