Tuesday, January 29, 2008

Walimatul Urus

kepada kengkawan yang sudah sedia maklum...jiran seblah umah aku..ade wat kenduri 9hb feb ni..jemputla datang yer..ekekke..pada yang dah dpt jemputan..dialu2kan datang..begitu juga yang tak smpat aku antar kad..bukan tak jemput tawww..sume dijemput...
kalo kad lom sampai..otw la tu kot...pada yg dah wish ..macih..pd yang nak dtg..semoga slamat sampai umah aku
sok aku dah tak online..sbb outstation dulu..pastu tros sambung cuti..insya allah 18hb ni..aku masuk keje..

tata sume...doakan yg baik2..okei..cauuu..luv u all

4 comments:

amybarakbah said...

selamat perantin baru noo B

moga kekal hingga ujung nyawa

muakkss

Misz HoNey said...

selamat panten baru yek cik aminah..

moga kekal hingga ke akhir hayat...

muahhs

Ammal said...

Selamat pengantin baru dik.. semoga bahagia sehingga ke akhir hayat. Minta maaf banyak2 sebab tak dapat datang. Itu mamat low profile, masih mahu main status... Ammal doakan semoga semuanya berjalan lancar dan sempurna.

umu said...

salam minah....walaupun saya jarang jengok blok minah ni selalu... nak wish gak lah Selamat Pengantin Baru semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat......:)Tahniah!

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow