Thursday, August 09, 2007

mencik jm...

eleh jm..igt ko sorg je leh mkn ayamas..mencikkkk...
nyesal semlm..sblm abih opis hour..aku merayau2 kat blog mmbr2..termasuk kat blog jm..ternampak plak gamba ayamas yang menyelerakan..aku mmg suka..dh lama sgt tak mkn ayamas..tak semena2 meleleh2 air liur aku..ekeke..ni sume jm punye pasal..

aku pun ym la kakak aku..suh dia blikan..aku dh nekad..kalo kakak aku takmo blikan..aku sndiri pi ayamas kat melawati tu..kebetulan plak kakak aku kata..dia nk pi melawati...yeaa..yeaa..cayang kakak aku..hehe..aku pun balik umah ngan senang ati..tunggu ayamas dr kakak aku...kat kul 7 ptg kakak aku balik..aku tgh membuta...tros terbangun aku..hehe..

kakak aku kata..dia tak jd bli kat melawati..dia singgah kat esso kat ngan susur masuk bukit antarabangsa tuh..oh ye..baru aku tingat..kat jln masuk tu..ade ayamas kat stesen minyak esso..pasni bleh la aku gi sndiri..takyah pi melawati..hehe
kakak aku bli cam yg jm mkn tuh..ko tau dak jm...aku bagi gmba yg ko snap tu masa aku ym ngan kakak aku..dia kata tu black pepper punya..seb baik kakak ku terer bab2 ayamas nih...
dia bli yang half..aku mkn berdua..oleh kerana kakak aku mkn sket je..terpaksa la aku abihkan....
taraaaa..ni gmba nya..cuba teka which one is my pinggan...hihi

before
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

after
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

1 comment:

man from u.n.c.l.e said...

yg mana satu pinggan minah ? kedua duanya bukan , sebab Minah balun kesemua ayam ayam tu sebelum ditransferkan ke atas pinggan..

Lariiiiiik..!!!

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow