Tuesday, June 12, 2007

ieja kawen.

sabtu lps, 9 jun 2007, seorang kawan baik aku dah selamat melangsungkan persandingan beliau ..selamat pengantin baru buat ieja dan hairul..dulu ade entry aku psl dorg tunang..majlis berlangsung di cheras perdana..hari sebelumnya, majlis nikah berlangsung, sori aku tak pat gi..atul n nora je yang gi..tu pun dorg lambat..hehe..ape2 pun,..tahniah..dan selamat melayari bahtera perkahwinan.

sambil2 tu aku nk enterprem present2 yang aku sempat borong di carefour wangsa maju sehari sebelumnya..kebetulan housemate aku pun kawen gak last week..2 org skaligus..fuh..kopak gakla poket aku..seb baik share ngan kakak n mmbr..patut salah satu hadiah diatas ni..aku mintak sponsor dr org yg keje kat philips tuh..ekeke...
juice extractor tu..utk ieja,.blender utk housemate aku, ita, dan dapur tu utk ida..sume nama dekat2 sama je..ekeke...tu sume hadiah by request..senang je..tros tanya..cuma sori la ieja..aku tak dapat tunaikan wishlist ko yg pertama...tv plasma tu..hehe

2 comments:

man from u.n.c.l.e said...

ishk Minah nihh...

asyik asyik kawan aku
jiran aku
opismet aku
kakak aku
sepupu aku
sedara aku..

AKU tu pulak , bila ?

entry sekali lagi, uncle nak tengok AKU tu pulak yang kawen !

cik minah said...

hehe..amik berkat dulu..ekeke

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow