Thursday, May 24, 2007

aktiviti aku


aku akan offline lebih kurang seminggu..mlm ni blk kg..insya allah sampai ahad..tu pun if takde ape2 yang berlaku la..hopefully so..doa2kan la moga nenek aku makin bertambah sihat..isnin aku akan start berkursus selama 3 hari di pj (dekat dh ngan opis marts tuh..aku nk gi skodeng dia lah..hihi)..pastu aku akan bz ngan projek2 yang telah diserahkan pd aku..huhu..suka2 hati dia je..bg aku 3 projek sekaligus..2 projek ni pun tak abih lg..seb baik tak terbengkalai..cuma slow je sket..sbb byk keje2 sampingan...
then nnt..weekend dpn aku blk kg lg..pastu 3-5 jun..aku kursus kat pj lagi...then minggu dpn lagi satu..insya allah pi langkawi plak...cam bz je kan jadual aku..tp itu la hakikatnya..nmpk cam bz..tp aku sempat ngular lg kdg2...ekeke
so..babai..adios..sehingga ketemu lagi

8 comments:

marts said...

Minah, lunch sesama ye. Aku belanja makan dekat Seri Melaka nanti.

halym said...

minah kursus HAJI ke kat PJ tu?

jangan pegi lunch kat Seksyen 8
kat situ nanti Marts bawak ke gerai yang ader LINTAH goreng tu..

marts said...

Kalau aku bawak awek mana boleh makan kat Sek 8 tu.

Koman2 Seri Melaka kat Amcorp Mall. Ek ke ke ke...

halym said...

awek Marts ade bulu kaki

wakakaka

marts said...

Kaki Minah mulus la bukan ada bulus. He he he

Ammal said...

Wei Marts!!! Bila masa lak hang penah nengok kaki si Minah tuh??
HAAAAA!!!
Apa ko dah buat???

halym said...

gatai dak minah neh..
suka masuk pen lam mulut???

marts said...

Haly mencaruts.

Ammal, Marts ada mata see-tru.

Hiks hiks

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow