Monday, March 18, 2013

Huggies Dry Pants : Tukar untuk lebih senang dipakai

.::sticky for 48 hours-sponsored post::.


First time guna diaper yang pants…and best sangat rupanya..i mean bukan best pakai  sendiri..haha.best nak pakaikan utk anak..budak pun best jugak ble pakai..senang sangat okey..dah anak dua kot..blom pernah terlintas nak beli..sebab rasa cam sama je kot ..diaper biasa atau pant..tapi ble dapat sample huggies seperti ini..siap extra gift..terlebih 
suka..weeee..comel tak beg2 tuh… :)



Pheww..banyak beza ok..kalo diaper biasa..cam bergelut ok ngan si rania..ble nak pakaikan …paling senang kan..ble travel..tukar diaper lam kete pun no hal..sambil berdiri je..sap sap soiii..siap…
Kalo dlu kan..guna diaper biasa..ade beberapa benda yang aku prasan..masalah yg akan berulang





  • diaper yg guna pelekat tuh-mesti rania akan tarik..guna tangan dia yang halus tuh..lambat pakaikan sluar..tros terbukak..
Tukar untuk senang pakai : Dengan dry pants ni..takyah pakai sluar pun takpe..comel je kot..pakai dress..nmpk diaper..hihi

  • bocor-pernah tak korang..bila pakaikan diaper..tersenget…then budak kencing…abih basah cam tak pakai diaper..seriously..aku pernah..i bet..everyone pernah kot? Ye kannn..btol tak..
Tukar untuk senang pakai  ngan dry pants nih..insya allah tak jadi camtu..sebab pakai huggies dry pants…cam pakai seluar la..lps pakaikan..btol2kan sket je…setel…

  • berkejar2 nak pakaikan diaper..ni biasa…blom sempat buat ape2…baru baringkan..dia dh bangun dlu..haishhh sabo je aku..
Tukar untuk senang pakai  : ngan huggies dry pants…of coz tak yah..tak sampai 30 saat..dh siap..


Dengan huggies dry pants…semudah 1..2…3

Koyak jahitan tepi lampin seluar

Salin lampin seluar Huggies seperti seluar dalam

Lepaskan si manja anda



Tadaaa..dah siap..

Kalo nak cuba tukar..boleh request free sample je…korang isi detail kt link ni..nt dapatla sample percuma huggies dry pants

ape2 pun..jom like fb huggies dlu


senang nk tgk ape2 info atau promotion..hehe

Yang penting korang cuba dlu hugggies dry pants yang baru..kalo tak cuba dan tak tukar..mana nak tau kan..jadi..TUKARLAH UNTUK SENANG PAKAI..semudah 1,2,3
KOYAK ..SALIN..LEPAS…gitu aje dehhhh…ape lagi..JOM TUKAR


-------------------

Mengenai Huggies Dry Pants
Huggies Dry Pants ialah pilihan yang mudah digunakan untuk bayi dan kanak-kanak yang aktif – setelah anda mencubanya, anda pasti tertarik dengan betapa mudah untuk menukarnya iaitu hanya dengan koyak, salin dan lepas! Dengan peregang lembut di bahagian tepi memberikan lebih keselesaan dan membantu menghalang kesan merah walaupaun semasa bayi anda sedang bergerak dan sistem pengunci untuk menghalang kebocoran. Tambahan pula, Huggies adalah jenama lampin bayi pakai buang pertama Malaysia yang terbukti secara klinikal dapat membantu menghalang ruam lampin!

Mengenai Huggies®
Huggies® ialah salah satu jenama penjagaan bayi dan kanak-kanak terkemuka di Malaysia. Ia membekalkan pelbagai rangkaian lampin pakai buang dan lampin seluar kepada ibu dan bayi untuk membantu mengekalkan kulit yang sihat dan membuatkan bayi sentiasa gembira. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.huggies.com.my atau www.facebook.com/Huggies.Malaysia


3 comments:

thisni3zahata said...

Wahhhh..kene sign-up nieh..Qaisara pun baru jer try pampers huggies yg biase...kalo senang yg ini better pakai pants jer kan?..huhu

Thx 4 the info... =)

strawberi said...

kalo nak travel..pastu budak jenis tak reti dok diam..mmg sesuai sgt pakai pants nih..cubalah..mesti suka nt..hehe
:)

strawberi said...

kalo nak travel..pastu budak jenis tak reti dok diam..mmg sesuai sgt pakai pants nih..cubalah..mesti suka nt..hehe
:)

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow