Friday, July 29, 2011

Lagu kanak-kanak

layan aje video senget nih...ni aksi rayyan kat umah..ble nyanyi lagu yang che su (adik aku ) ajar..dulu kecik2 dia ade blaja lagu lain..masa tu dia kecik..syahmi dh besar sket..so syahmi dh hafal and dia tak reti lg..now dia dh reti nak hafal lagu skali ngan gaya2 skali..

in case korang tak faham..lirik lagu tu lebih kurang camni..
angkat tangan kiri, goyang..goyang..goyang..
angkat tangan kanan, goyang..goyang..goyang
angkat kaki kiri..goyang..goyang..goyang
angkat kaki kanan..goyang..goyang..goyang

pastu ade lagi kot lirik lain..tp rayyan blom hafal lagi...
adik aku ngaja kat tadika..bykla lagu utk budak2 kecik yg dia tau..so dia perturunkan la utk anak buah dia..hehe..layan

video

No comments:

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow