Friday, March 11, 2011

Jalan-jalan kat Jalan TAR

hari tu..saje plan ngan mmbr2 nak pi jalan TAR..sbb tba2 rasa tudung dh tak byk..hahaha..dan2 la kan..penuh lam drawer pun dh tkde tudung nk pakai..
so..jalan2 la..di suatu hari dan suatu waktu yang rahsia...haha

kami pi berlima..berjalan dr satu kedai ke satu kedai..jupe kedai A..bli 2 helai..jalan lagi..pegi kedai B..bli sehelai lagi..begitulah yang terjadi..berulang2...berjalan hampir 2 jam..atau lebih?..hehe
hailnya..aku dpt 12 helai tudung..harga kat jalan TAR...mmg tip top la kan...
aku ni sbnrnya jarang shopping tudung..bukan ape..sbb mak aku mmg tokei tudung..hahaha..sblm nih..slalu amik atau bli kat mak je..slalu nya amik je la..muahaha..
masa tu tudung bawal lah..sbb mak aku mmg supplier tudung bawal terbaik..skang ni kan dh pesen tudung awning la..shawl lah...

mak aku tak byk jual shawl2 nih..lgpun kalo shawl atau tudung awning nih..kualiti lebih kurang je..lainla tudung bawal..aku brani amik kt kedai mak aku je..hehe
lgpun kat jln TAR harga mmg murah..so kita gi borong lah...
puas ati..eh..blom lagi..aku bli kaler basic2 je..sbb masa nk bli..blur je..tatau nk pilih warna ape..
nntla lenkali check btol2 kaler yg tkde..bleh bli lagi..hehe

harga total 12 helai?murah je..hehe..bleh la guna cheque nuffnang baru dpt..hehe


5 comments:

nadja said...

hi cik strawbery... ehehhe dah lama kita tak jenjalan kat sini.. hermm nak ikut g jalan TAR lah.. hehehe wah dah dapat cheque nuffnang..?? best la..

Rin said...

dapat berapa RM dari nuffnang? hehehe bestnya dah dapat cheque...

byk tu tudung 12 helai... hehehehe

strawberi said...

nadja..jom shopping kat jln TAR..tp kalo bulan poser...lg best..meriah..skang ni tak byk kedai sgt


ni cheque kali kedua...hehe

kak pia..cukup utk byr tudung 12 helai tuh..hahahha

dulu buat make over blog..okla dr abih camtu je..

Syigim said...

lamanyaaaaaa tak gi jln tar. since zaman kat uni! tudung bawal byk lagi xjual di jln tar? ke suma kedai dah tuka tudung awning tu. psl saya still lagi prefer tudung bawal :)

strawberi said...

syiqim....tudung bawal ade lg..tp tak byk..meh kat kedai mak saya...banyaaakkk tudung bawal..hehe..tp kt kelantan la..hikhik...
blk mesia nnt..jgn lupa singgah jln tar ok

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow