Thursday, October 14, 2010

Jom redeem anmum plak

hari tu dh redeem play tent huggies..semlm br pos lagi satu borang redemption huggies..kalo ikutkan cam ri tu..2 bulan lagi..dptla play tent lain plak..hehe..kalo smpt sblm disember ni..kumpul lg 100 points lagi..bleh redeem play tent ke -3 plak..muahaha..tetiba tamak plak..
ok..kali ni ade lagi satu program redemption..anmum plak..rayyan dr kecik sampi skang..mmg bleh minum anmum je..pantang la tukar susu lain..mesti perut dia meragam..baru2 ni anmum tukar formula lain pun..c irit birit kejap..cian dia..pastu dh ok blk..so continue je la minum anmum..yang bestnya kalo anmum ni...sudu penceduk tu..hujung penceduk tu bleh dipatahkan utk simpan dan redeem..mcm2 redemption ..ikut promotion laa..cam skang..kalo redeem 12 points dpt satu kotak anmum 650gm..rayyan plak..slalu blikan yg tin 1.7kg..kalo tin..dpt penceduk kaler purple..sama dengan 2 points..kalo bli kotak 650gm, penceduk kaler oren=1 point je..rayyan minum lebih kurang 2 tin sebulan..skang ni menjak dh tak breastfeed..lagila makin laju je abih susu tin tuh..aku mls nak patahkan penceduk tu..so simpan je sume..kalo ikut yang ade..bleh redeem 4 kotak dh tu..borang redemption secara online pun ade, kat tin anmum pun ade..tapi maximum bleh redem 5 kotak je..okla tu...kira stok utk sebulan dh tu..nnt tunggu bleh redeem benda lain..redeem lagi..nnt rajin..aku courier lah penceduk dan borang ni..nak kumpul cukup utk 5 kotak dulu..hehe

4 comments:

INTANKUTERPILIH said...

pencedok tu boleh simpan utk langkah 3 & 4 kan?? langkah 2 lom lagi kan??

Christy said...

Hi,

Saya ada jual paper craft punch untuk kanak-kanak buat seni. Sila visit saya punya website www.mudah.com.my/friendscorner
terima kasih

Misz HoNey said...

penceduk tu aku salu smpan dan bile susu anak aku dh abes..dan waktu tu agak2 tgh bulan, aku redeem la susu tuh...ekekekke.. sebulan dpt la lebih kurang 4 kotak..ekekekkeke

strawberi said...

intan..arr..start anak ko thn nnt..ko kumpul la pencedok

manda...bukan maximum..leh redeem 5 je ke..ni mesti guna nama lain2..eehehe..bijak..bijak

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow