Thursday, February 18, 2010

jom jadi kaya


hehe..best tak kalo tiba-tiba kita dapat jongkong emas bernilai rm88,888..berangan je kan..tak salah kot kalo tiba2 jadi kenyataan...
sbb kan aku sangat suka mkn mister potato dan suka ngan kira-kira math...jadiknya, semalam masa singgah ESSO, aku ternampak pek peraduan mister potato..jawapan yang aku dpt hasil kira-kira yang aku buat dah mmg dalam kepala..ape lagi tros bli perisa tomato..mlm td tros mkn tanpa sedar aku habiskan tanpa pelawa laki aku mkn...ekeke..ampun
ade peket no kod lam tuh..tros sms kod dan jawapan..ngengege..mesti berjuta-juta orang yang lagi terer dah antar sms jugak kan..takpelah...janji aku cuba..

so korang..jomla kita uji skill kira-kira..bli pek mister potato ..(bape inggit je pun..aku bli semlm rm3.20)..sms (rm0.30)...haaa..modal rm3.50..kot bleh mengembang duit tuh jadik rm88,888...

ape lagi..layari http://www.misterpotato.com.my
tarikh tutup 31 mac 2010

eii..cam mister potato bayar aku plak..no no..ni entry saje2 je

10 comments:

Rin said...

yang... jawapan betul tu satu hal la kan.. dorang nak tengok sapa paling byk hantar SMS.. then chances nak memang tu lagi tinggi :D

good luck...

strawberi said...

tu la taktik bisnes kan

saje suka2 je...antar satu je pun..tak koser nk antar byk2...ekekeke

Elyn said...

hehe mana tau ade rezeki bulan jatuh keriba dapat gak 8888 tu!!

strawberi said...

kan..adiah saguhati pun jadiiiiiiikklaaa

Martuis.Martapau said...

Ha ha aku ingat mr potato bayar hang tadi.

Weh, dulu aku menang Quaker sms sampai 2 kali tau. Kebetulan ke tak tu. Beli Quaker dan sms je.

Riban2 aku dapat.

strawberi said...

dh abih ke peraduan quaker..ekekek..aku skang slalu bli quaker..psl hari2 rayyan bekfes ngan quaker oat tau

Ammal said...

Alaaa... Marts tu, tak yah sms 2-3 kali pun boleh jer menang :P Banyak betul rezeki dia kat peraduan2 tu semua. Ammal punya la sakan kenkadang tu. Siap kutip bungkusan kat kengkawan. Berkeping2 anto. Tapi dah memang rezeki bukan kat situ kan... :(

strawberi said...

kan kak..si marts tu..masuk je peraduan ape..sume dia menang.jeles tauuu

Em's Family said...

kite pun nak masuk ni jugak, tapi dia kate clue dalam peket keropok, tak de ppun, puas dah cari cari.. betul ke ade?

anyway, thanks for visiting my blog

strawberi said...

clue lam peket..ade dia buh lam plastik kecik..beserta no kod..tp kalo nak klue detail..check website mrpotato je..complete..
tp ade jugak dgr2 ..yg peket peraduan ni..ade code yg takde..so terpaksa bli yg lain..ehehe

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow