Monday, May 18, 2009

Carrot Cake

aku berjaya wat carrot cake..
resepi ni ku amik dr blog vagg yg lama kalo tak silap..
ri tu dh ade niat nk wat..tp sampai expired cream cheese..tp tk buat2 gak..hehe..
sempena dinner ala2 western kat umah abg long aku sabtu lps..sampai jugakla hajat nk wat carrot kek. Dengan pertolongan kak ipar aku dok parut carrot..ginila rupa the making of kek..(kang ade org kata aku bli ..kuikui)
dapat 2 bijik kek..SENANG DAN SEDAP..hehe

tapi lupa nk tambah susu kat topping cheese tu la..ahakss


7 comments:

marts said...

kek yang ada strawberi kat atas tu hiasan macam beli je.

Eke ke ke larikkkkkkk!!!

vagg. said...

kan?
sonang kan?
sodap kan?
hahahahaa
yg penting.. adunannyo banyakkk

vagg. said...

haha patutle nmpak toppingnye pekat semacam haha. tp as long as rasa okey.. dan org ckp MCM KEDAI PUNYE.. ok la wakakakak

strawberi said...

okla marts..maknanya..aku wat cam kat kedai..kira leh bukak kedai la kan..wakakaka..pasan

strawberi said...

vagg..buruk je tau topping tu..ekeke..tp tkpe..janji masuk mulut dan perut

JM said...

kenot tahannnnnn

strawberi said...

hehe..pe lagi...wat la gak jm..ngehehe...pastu jemput aku mkn..jgn lupa

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow