Tuesday, May 16, 2006

selamat hari ibu



SELAMAT HARI IBU

Ibu, ibu
engkaulah ratu hatiku
bilaku berduka
engkau hiburkan selalu


sempena mothers day kali nih..cam biasa..aku just call je..takpun..aku sms je..
erm..aku bersyukur ade mak lagi.tempat untuk aku bermanja lagi..hehe
Walaupun aku jarang balik kampung, tapi sesekali balik kampung, dapat lagi bermanja2 ngan mak aku.
Kalau nak diikutkan masa kecik, lam adik beradik, aku la yang paling nakal. Aku la yang selalu kena pukul oleh ayah aku. Tapi nasib baik ada mak aku, atau kadang2 nenek aku sebagai penyelamat keadaan.
Kejap je masa berlalu, aku pun dah besar..Tapi lom sempat berbakti sepenuhnya lagi pada keluarga..hehe
Ape2 pun..aku sayang mak aku dan ayah aku
tanpa mereka..tak wujud la aku kat dunia ni

dan..
SEMPENA HARI GURU..
aku nak ucap selamat hari guru pada semua cikgu2 atas dunia nih
terima kasih cikgu

1 comment:

Stad said...

Since dah ada post mengenai hari ibu ni, aku pun nak ambik kesempatan untuk buat sedikit ucapan:

Untuk bakal ibu, ibu tercinta, ibu mertua, ibu sedara, ibu angkat, ibu kaki, ibu jari, ibu tunggal (IT) dan tak lupa juga pada IBU ROTI...diucapkan selamat hari ibu!

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow