Tuesday, December 11, 2007

suprise!!!@nando's

Baru skang sempat nk karang citer..ehehe..maklumla skang tgh bz tahap dewa kat opis nih..tender..tender dan tender..naik pening aku..

Last Friday..cam biasa la..aktiviti wajib aku dan kengkawan..kuar gi jalan2..mula2 aku ajak dorg p pavilion..tp dorg beria nk p klcc lak..takpela..ikut je laa..tp dan2 mmbr aku nk gi 2 kete asing2..mcm2la alasan dorg..ade latihan koir la..takut abih lambat..suh aku gi dulu laa..skali mmbr koir yang lain gtau..latihan takde hr jumaat…iskk..pendek kata mcm2 alasan aku dgr..

Last2..aku gi kete asing gakla…tp lambat sket la…lkat kul 1 kot baru kuar opis..skali sampai parking KLCC..parking tutup..sbb penuh sbb masa tu ade PIKOM PC Fair..aduhai..dahla ngan jem nya..aku pusing klcc tu..parking penuh gak..pastu call mmbr aku..dorg ckp dh sampai klcc..eh..camne dorg leh parking lak…aku ckp..aku mls gi la klcc..sbb takde parking..dorg suh gi parking kl convention centre lak…iskk..jem lagi…dalam membebel2 aku ikutkan la jugak…pegi sana..penuh jugak..aduii..berapi je rasa..call lagi dorg..dorg suh aku parking je kat ampang park..then amik train gi klcc…aduhai..time tu nk meletup dah..aku mmg dh malas nk gi…tak koser la..semata2 nk mkn nandos..aku kena parking jauh2..naik tren lagi..bila aku ckp aku tanak..dorg suh dtg gak..sbb dorg dh siap order utk aku ngan jas….eiii..ilang sabo aku tau..

Pastu aku jln depan sket..tawakal je masuk parking kl convention center yg dpn sket…skali ade kete kuar…bleh la aku masuk..

Tapi masalah lagi satu..jauh la plak nk jln..dr kl convention centre ke suria klcc tuh..menapak sakan la aku..sampai melecet kaki aku…sambil membebel..hehehe..sudahnya..kat kul 2..baru sampai nandos..skali nampak ade kek ngan hadiah..pastu muka kesian kaki la ngan syam..ehehe..cian plak dorg dh penat2 plan..tp mcm2 mslh lak timbul…

Seb baik sume ok after tuh..tp it was so sweet memory laaa…ehehehe..sbb aku tak pernah marah camtu..mmg haru biru sgt2

Memang bday aku bulan 9 pun…tp kalo ikut sejarah celebrate dorg2 pun..mmg slalu lambat…sbb slalu takde masa nk celebrate sama2..tak kisah dah belated pun..hehe..kadang bila ade masa..ade je halangan..

Kalo tgk..hadiah ade 2 , kad ade 2..sbbnya tu belated bday party utk 2 org..aku ngan jas..dua2 dah lama lps pun..tp tak kisah..yg penting..ingatan dari kawan2….hehe..luv u all..macih kak ila, syam and jas… J



5 comments:

marts said...

Minah, surprise apanya? Nak kata besday hang dah lama lepas.

Kad siap ada sorry lagiks.

He he he...

cik minah said...

heheh..jap aku karang citer

e said...

hehe..hepi belated eak....

:D

strawberi said...

heheh..macih e.. :p

man from u.n.c.l.e said...

u jgn bitau orang yg i kasi BMW 6 series kaler pink kat you hadiah besdei hari tu , ok ?
(takut Marts ngan Staz bunuh diri je..)

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow