Wednesday, December 05, 2007

Cover malu..kuikui

korg pernah tak malu..then cover malu tu ngan lakonan2 korg..ehehe..mesti slalu wat tuh
well..semlm aku tingin mkn dunkin donut..sbnrnya tingin sgt nk mkn J&Co kat pavillion tuh..tp mengenangkan tiap2 hari q panjang giler..aku nk alas perut ngan dunkin donut dulu..nk wat sendiri pun..aku nk mkn sebijik je
so..aku pun singgah la dunkin donut kat ngan umah..kat petronas bukit antarabangsa tuh..masa tu..duit lam wallet tadak..so..aku pun bratur la kat mesin ATM maybank kat petronas tuh..ade dua mesin..satu tuh..pjg la..ade 5-6 orang..satu lagi takde org..aku pun sambung je la q..lam ati pikir.
..lagi satu rosak agaknya..mls nk memandai2 gi testing atm satu lg..kang kena gelak je..aku pun bratur je laa...
skali beratur punya beratur..sampai turn aku..
erkkk....kecik je dorg tampal situ'cash deposit only'
huhuh..malu nya aku..aku pun berlakon la sket..masuk kad..tekan sana tekan sini..tekan 'batal'..kuarkan kad..pura2 mengomel sorg2..blah dari situ...lgpun blakang aku ade 3-4 org lagi..
malu la nk pi atm seblah yang tak rosak tuh..situ mmg btol atm..eiii...pesal bleh aku tak pasan situ cash deposit machine..aku pun berlalu kuar..tanpa amik duit..blah..masuk kete..tros balik umah..uhuhu..
ptg ni..aku nk pi lagi..tau dh nk guna atm mana ..pastu nk sambung hajat nk bli dunkin donut

2 comments:

E said...

pernah pernah..hehe..jadi last 2 week..sejibik mcm ni..ms tu kat maybank MidV..tengah beratur sambil borak2 ni..dah la panjang..sekali tgk cash deposit..haha.. punyer la lama beratur.. last2 terus kuar dr Q n gi barisan ATM..hehe.. kemaluan seketika :D tp buat muka tak malu la..hehe

strawberi said...

ekekeke.....kan...pengajaran..lenkali..kena tgk btol2

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow