Sunday, March 19, 2006

AF3 Hotlink tour concert



Semlm baru je berlangsung konsert kemuncak af3 di bukit jalil sempat la aku gi di sponsor oleh member..hehe so..pegi la beramai2..
masa sampai jer..tgk cam ramai gakla org bratur utk masuk.kat luar stadium ade la nmpk gerai2 ; adam fc ngan gerai mawi..promoter gerai mawi ialah peserta2 finalis resume untuk mawi (nidar, fadil, ann, azman) so..masukla dalam tuh
sekali tgk..ermm..tak penuh pun dewan..tunggu la..kat tiket tulis start kul 8.30.sambil2 tunggu..ade selingan, ade game dr hotlink dan mcm2 gakla.. tunggu lagi..tup2...kul 9.15 baru start.. persembahan dimulakan dgn bintang2 af
akma, elizza, keifli, felix, yazer,ekin, amy, amylea, marsha, idayu ..
dorg nyanyi lagu menuju puncak dan seiring sejalan, lps nyanyi..muncul la pengacara iaitu reza af dan hani watchaa.. pastu skali, dorg kata kena ulang lg skali sbb tak rakam ke nape ntah.. ulang lagi...pastu ade mslh lagi..rakam lagi...3 kali ulang..bosan btol..kalo rancangan rakaman nih pastu rancangan berjalan cam biasa..start dr persembahan

zarina af2-bagaikan puteri
zahid-dikau teristimewa
elizza-mari berpesta
khai-popkorn (feat undercover-kumpulan adik bradik dia )
farah- adam-jatuh
(tak igt dah turutan)
keifli-hukum karma
idayu-emotion

amy-
amylea-rembulan

reza-
marsha-can't take my eyes off u
akma-percaya pada cinta
yazer-merah warna cinta
ekin-nuri
felix feat iwan-yang sedang2 saja
mawi ,felix-lagu jiwa lagu cinta (mmg best giler)
mawi-perempuan
ending-lagu bunyi gitar ngan ape ntah, pastu lagu aktifkan dirimu

sedikit corat coret
-dewan stadium langsung tak penuh..separuh pun tak sampai..khabarnya ramai yang tatau nk bli tiket kat mana..
-farah terjatuh masa perform lagu ala2 rock..masa head banging..tp cover..tros head banging walau jatuh
-ade scene yang kena ulang..bila reza melatah bila terdengar bunyi meletup
-waktu commercial break yang lama dan membosankan
-marsha terpaksa perform lagi skali sbb persembahan yg mula2 (can't take my eyes off u) agak sumbang.
-persembahan mawi dan felix , lagu jiwa lagu cinta mmg world semua penonton yang mulanya duduk bersila sepanjang konsert tros bangun dengan penuh semangat.'standing ovation' untuk mawi dan felix camtu la lebih kurang laporannya..hehe..
nk amik gamba..tiba2 enset aku wat hal..lcd rosak..adeiii

4 comments:

awegedebe said...

Ingat ada gambar sekeping dua

strawberi said...

enset rosak arr...takleh amik gamba..tp td igt nk buh gamba gak..tp error masa upload guna blogger

halym said...

huh tau la fanatik mawi !!

strawberi said...

huhu..dengki ah tu

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow