Friday, March 14, 2014

Salam jumaat

wahhh..lama ai ignore blog kan...bukan ape...kat opis baru lps event u ols...waktu paling bz setiap tahun adalah bulan 1 dan 2 gitu...sampai hampir2 bermalam kt opis je pun..tapi igt ade laki ngan anak..balik umah jugak walau dah kul 12-1 pagi...kalo time bujang dlu...tros balik kul pas subuh..balik mandi..then datang balik...gittewwww...malam-malam selain dari bz ngan jaga anak..bz melayan whatsapp customer plak kan..weekend plak..bz ngan bisnes jugak..amik barang..antar barang..walaupun dah sarat sangat ni..tapi masih ade kekuatan untuk buat semua ni..insya allah..rezeki baby alhamdulillah

jadinya..masa yang ade sket tu..rehat2 je...takde masa nak apdet blog..gitu..haha..banyak entry terbengkalai..tapi dipandang sepi..muahahaha....pasni lam pantang kan..mesti sehari 2-3 entry...nak cover citer lama2 tu kan..hahaha

baru je rasa minggu lepas..ade keinginan nak taip entry..tiba2 dikejutkan dengan citer kehilangan pesawat MH370...sampai rayyan pun cakap..takut nak naik aeroplane...takut terhempas..huhu..sabo je lah..jadinya malam2..ble nak tdo...lps baca doa tido...sama2 ajar rayyan..doa kan keselamatan MH370...dan sampai sekarang..kita sume masih tertanya2 kan..kemana menghilangnya pesawat ni...hanya Allah swt yang maha mengetahui ..selain tu jugak..jangan lupa doa untuk keadaan jerebu yang makin teruk skang ni..kena utamakan kesihatan diri dan kluarga..minum banyak air..dan kurangkan aktiviti luar

semoga sume selamat dan sihat...see u when i see u..hehe...
bye


1 comment:

N.Aima K said...

Salam awak. Thank You sebab reply emel saya haritu. saya dah selamat pun pergi dan balik bercuti kat Kuching. Saya tak guna perkhidmatan yg sama tapi saya hargai respond awak haritu :)Thnk you!!!

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow