Friday, October 17, 2008

salam syawal

dah 17 syawal kan..ehehe..barula aku terhegeh2 nk wat entry..maklumla..aku bz..maafkanla aku yer...
masa raya ri tu pun..teramatla bz nya..byk sms yang tak terbalas..ampun la yer..plan nk wat open house pun..cam tak kesampaian je..asik dok gi undangan open house je...kebetulan last week n weekend nnt..aku sebok beraktiviti santai ngan kakak n abg aku..kiranya famili aktiviti la..sbb adik aku dtg sini...sambil2 tuh..pegi open house yang mana2 sempat..huhu...
mana yang aku tak dpt dtg open house tuh...sori banget n thanks sbb jemput..huhu..
jadual ujung minggu asik penuh je ...

raya ri tu..aku beraya bersama asben aku..kat kg aku..hehe..tp nk citer psl raya..cam dh basi...cuma saje la aku wat entry nih..sbb nnt ble aku tak apdet..mcm2 spekulasi lak..korg nih..

kat opis..biasala..aku bz ngan keje (bz ke...kuikui) bz ngan open house kat opis...bz ngan projek luar..(manda..nnt aku confirm ngan ko yer...hehe)..

so..sempena syawal yang masih bersisa nih...aku rasa bleh lagi kot..aku ucap salam adilfitri, maaf zahir batin...seandainya..ade yang pernah terasa hati,terkasar bahasa dan segala yang ter la...
tata...

3 comments:

imi said...

Assalamualaikum...
Saya cuma seorang blogger baru yg suka membaca blog bloggers2 yang lain. Kalau tdk keberatan nak tanya sikit, allahyarham Damit sakit apa yek. Terhibur baca blog arwah biarpun tdk pernah dan tdk sempat mengenali allahyarham.

Arjuna said...

woit.. kelak leh ah aku blaja function2 dlm kamera tu dpd ko.. hehe..

Anonymous said...

bleh..aku pun amatur gak lg..ehehe

Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin
Blog Widget by LinkWithin

Jom Follow